O nas / kontakt

Sem mama dveh otrok (dečka in deklice),  ki sta moja glavna inspiracija za delo. Moji prvi otroški izdelki so bili izdelani zanju ter za otroke prijateljev. To so bili moji šiviljski začetki... Sledila sem svoji umetniški žilici, združila različna znanja in zanimanja v eno samo, ter tako svoj hobi prenesla v poslovni svet. Tako je nastal TOMSTER STYLE, ki sem ga leta 2013 predstavila trgu kot novo in svežo blagovno znamko unikatnih poosebljenih ročno vezenih izdelkov. Moje poslanstvo je tradicionalno ročno spretnost kot je vezenje, z malo ustvarjalnosti in svežimi idejami, spremeniti v moderne, zabavne, unikatne in uporabne izdelke. Zanimanje in vse bolj specifične želje strank, so me gnale naprej k neprestanemu razvoju in iskanju novih idej kako čim bolj ustreči željam strank. Tako sem ponudbo ročnega vezenja dopolnila s strojnim vezenjem, ki mi je omogočil širitev ponudbe. Danes se vam tako že v preoblikovani podobi ponosno predstavljam z raznovrstnimi TOMSTER vezenimi darilnimi izdelki, s katerimi lahko popestrite svoj dom ali pa obdarite svoje najdražje.

  • Moji izdelki so lepo darilo ob različnih priložnostih kot so rojstvo otroka, rojstni dnevi, obletnice, poroke, Sveti krst pa tudi dekliščine, fantovščine in druga praznovanja.

  • Vedno je lep občutek svoje ljubljene osebe obdariti in razveseliti z unikatnimi in neprecenljivimi pozornostmi. Vezeni izdelki TOMSTER sporočajo, da ste vi in vaši bližnji resnično nekaj posebnega, unikatnega.

  • Predvsem pa starši želimo svojim otrokom najboljše. Podarite jim lep spomin na otroštvo z vezenim slinčkom, brisačko ali blazinico.

  • Personalizirajte svoj dom s TOMSTER okrasnimi blazinami, prevlekami in brisačami, okrašenimi z najljubšimi motivi, simboli, motivacijskimi stavki ali podarite izvirno darilo, ki dejansko nekaj pomeni.

  • Morda so vam ljubši motivi iz narave, morda risani junaki ali simbolna beseda. Izdelek TOMSTER bo odražal misel, sliko in namen izključno po vaši želji.  Vsi izdelki so narejeni s skrbnostjo, ljubeznijo in z namenom razveseliti majhne in velike uporabnike.

Pobrskajte po objavljenih izdelkih in nam sporočite svoje želje. Obljubljamo vam posluh, dodelan končni izdelek in zadovoljstvo ob uporabi.

In ne pozabite - pri Tomsterju je tradiciolnalno lahko tudi zabavno!

 

TOMSTER, darila in vezenje, Lea Vrebac s.p.                                                                         

Rakitnik 2, 6258 Prestranek

  • matična številka: 8448124000
  • davčna številka: 95408525
  • TRR: SI56 1010 0005 7783 089 (račun odprt pri Banki Koper)
  • e-pošta: info@tomster.si
  • telefon: 031 494 663

splet: www.tomster.si 

fb: www.facebook.com/tomster.style

etsy: https://www.etsy.com/shop/TomsterStyle?ref=hdr_shop_menu